Alakitsd ki a saját
másodlagos jegy piactered!

A Tickething-gel, mint partner kialakithatsz egy biztonságos másodlagos jegyértékeitési felületet, ahol te dönthetsz arrol milyen formában jelenik meg az esemeényed a másodlagos piacon. Itt megtudhatod, hogyan...

írj nekünk!

Biztonságos jegycsere

A Tickething egy biztonságos plaformon lehetővé teszi, hogy rajongók kényelmesen adjanak el és vegyenek online jegyeket. A vasárló számára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Az elsődleges értékesitők számára kiépitett API kapcsolaton keresztül teljesen kitudjuk zárni a visszaéléseket.

További információ

Rajongóbarát

A Tickething-et igazi rajongók hozták létre, más rajongók számára. Harcolj velünk a csalók, ügyeskedők és jegyüzérek ellen'

További információ

Ismerd meg a látogatóidat

Tudj meg többet az eseményeidről, értékes adatainkkal megtudjuk neked mondani mekkora a kereslet a jegyek után, mikor lesz sold out az esemény illetve konkrét vásárló profilokat tudunk visszaadni neked.

További információ

Te Döntesz

You want only face value re-sale? No problem. You want to have a price cap? No Problem. You want to change personalised tickets? No Problem. At Tickething YOU DECIDE!

További információ

Akik már együtt dolgoznak velünk

Balaton Sound
Sziget
VOLT

Sajtó